Herkent u zich in onze doelstellingen, onderschrijft u onze waarden en wilt u graag meewerken om die te realiseren, neem dan contact op met ons.

Om de werking en de leden van de club beter te leren kennen , nodigen wij u uit enkele vergaderingen bij te wonen. U krijgt een peter of meter toegewezen die u meer wegwijs kan maken in Fifty-One Club FIOLA Aalst.
Na een aantal weken wordt u voorgedragen om effectief lid te worden van onze club.

Elke gift groter of gelijk aan €40 (cumuleerbaar op 1 jaar) geeft recht op een belastingvermindering van 45% van het bedrag van uw gift. U ontvangt automatisch een fiscaal attest in de loop van het eerste trimester van het volgende jaar. 

STEUN...

WORD BETROKKEN

Tijdens onze evenementen zijn er steeds handen te kort om mensen te helpen. Wenst u een van onze vrijwilligers te zijn om bijvoorbeeld kinderen met een beperking te helpen tijdens ons jaarlijk bezoek aan de zoo, opbouw/afbouw van onze events, promotie voeren voor onze projecten, ...

Alle fondsen die opgehaald worden tijdens onze projecten gaan integraal naar goede doelen. Het geld wordt bijvoorbeeld gebruikt om wetenschappelijk onderzoek te financieren, om mensen en hun naasten te helpen/begeleiden, voor het mobiliseren van alle beschikbare middelen en diensten ten voordele van de goede doelen, ...