Waarom een verrasingsreis?

Wie wordt nu niet graag verrast? ;)

abbie-bernet-y8OPPvo_5mU-unsplash.jpg

01

Geef toe, hoe saai klinkt het om te zeggen dat u op reis gaat naar Namen? Door de bestemming een verrassing te houden nemen we op die manier het vooroordeel weg en zijn we er zeker van dat u Namen nooit op de manier zal ontdekken hoe wij deze voor u ontworpen hebben.

Eliminatie van een 'saai' imago

02

Niet elke bestemming past bij u

Als klanten een uitstap boeken in ons traditioneel reisbureau Ster Reizen (www.sterreizen.be) merken we dat zij steeds starten vanuit een bestemmingskeuze, waardoor de keuze beperkt wordt om een ideale ervaring te kunnen bieden: hotel dat we in ons gedachten hebben is net niet beschikbaar die periode, de unieke beleving waarvan jullie instant happy worden is niet mogelijk in die stad, de culinaire ervaring in dat specifiek restaurant dat wij aanbevelen werd te laat gereserveerd door de klant, ... Door deze gemiste kansen merken we dat de klant niet de ervaring heeft van die bestemming. Om dit tegen te gaan kiezen we voor het verrassingsconcept, waarbij we op basis van uw wensen het hotel, de stad/gebied, activiteiten en de culinaire ervaringen mooi matchen met elkaar en op die manier u wel een unieke beleving kunnen bieden.

alexandra-avelar-lefsKCB6Heg-unsplash.jp
crowd-of-people-on-seashore-under-blue-s

03

Breder denken dan traditionele bestemmingen

Klanten die in binnenland op reis gaan denken enkel aan de kust, Brussel, Brugge, Ardennen en daar stopt het meestal. Door onze zeer uitgebreide kennis over België, in combinatie met een sterk netwerk, ontwerpen we reizen op locaties waarvan we vermoeden dat u niet eens wist dat dat in België mogelijk was. Keer terug naar onze homepagina indien je dit effect al eens wil ervaren bij onze inspiratiefoto's en promovideo.

GO FOR IT!