Zoeken

"Groetjes uit België"- outdoor: één worden met de natuur...


WE ZIJN HIER OM UW GIDS TE ZIJN TIJDENS DIT AVONTUUR. 


Laten we hiermee beginnen: voor je "Groetjes ui België" outdoors-reis sturen we je niet naar de middle of nowhere met alleen een slaapzak! Je zult nog steeds genieten van de klassieke "groetjes uit België"-ervaring, gewoon meer omringd door de natuur. Op uw pre-trip-enquête geeft u aan welk type accommodatie het beste bij u past, waaronder: Glamping-achtige tenten / yurts, hutten, bed & breakfasts of unieke herbergen. 


WAT IS NU PRECIES HET VERSCHIL TUSSEN DEZE OPTIES? WE ZIJN BLIJ DAT JE HET VRAAGT! 


 

GLAMPING - (DENK AAN: GLAMOUREUZER, MINDER KAMPEREN)


Over het algemeen zijn glamping-accommodaties een verhoogde kampeerervaring met een duurzame tent op een permanent platform.

Ze zijn gericht op comfort en hebben een bed, kook- / keukenfaciliteiten en andere voorzieningen in de tent. De glamping-accommodaties die wij uitgekozen hebben, hebben een badkamer in de tent met stromend water, een badkamer delen, daar doen we niet aan mee ;)


Omdat glamping-accommodaties sterk verschillen per locatie en beheer, is het moeilijk om een ​​exacte beschrijving te geven van wat er wordt opgenomen.

Glamping-accommodaties zijn perfect voor degenen die meer ervaring hebben met traditioneel kamperen, of degenen die het buitenaspect van dit reisaanbod volledig willen omarmen!
 

HUT - (DENK AAN: BOOMHUT)


Voor "Groetjes uit Belgiê" Outdoors-reizen kunnen hutaccommodaties een klein huis of een meer traditionele hut zijn.

Het omvat een bed, stromend water en een eigen badkamer, kookgerei en een keuken. We houden ook van unieke 'hutten', zoals boomhutten of omgebouwde !
 

BED + BREAKFAST ALTIJD INBEGREPEN


Bepaalde glampings/hutten zijn zo uniek dat er geen ontbijtservice aangeboden wordt door onze partner. Voor deze locaties werken we met lokale partners die persoonlijk langskomen om uw ontbijt te brengen of zelfs voor u ter plaatse klaar te maken.
 


HET KOMT NEER OP: 

Voor "Groetjes uit België" outdoors-trips kampeert u niet in de traditionele zin! U hoeft niet uw eigen tent of slaapuitrusting mee te nemen, alles wordt door ons voorzien om die unieke outdoorervaring maximaal te beleven. Als u specifieke verzoeken heeft voor uw accommodatietype, laat het ons dan weten via de pré-trip-enquête voorafgaand aan de reis en ons team zal graag een perfecte plek voor u vinden om te verblijven. Dat gezegd zijnde, is het altijd goed om open te staan voor wat wij voor jou gepland hebben ;)

115 weergaven0 opmerkingen