Zoeken

Enkele tips om het meeste uit jouw pré-trip-enquête te halen

De "Groetjes uit België"-reiservaring draait helemaal om jou - wat je graag doet tijdens weekendjes weg, de sfeer waar je het meest van geniet en de herinneringen die je mee naar huis wilt nemen!


Hoewel onze reisagenten begaafd zijn in de kunst van het plannen, is jouw inbreng de sleutel tot het creëren van de perfecte verrassingsvakantie. Hier zijn een paar tips voor het invullen van jouw pré-trip-enquête, zodat je beter kunt genieten van een geweldige verrassingsreis!


 

WAT IS DE PRE-TRIP ENQUÊTE?

De enquête vóór de reis is de eerste stap bij het boeken van jouw "Groetjes uit België"-verrassingsreis! Reizigers melden zich aan, bepalen hun beleving, vullen de pré-trip-enquête in en geven onze reisplanners de informatie die ze nodig hebben om een ​​onvergetelijke vakantie samen te stellen. Hoe meer informatie je deelt, hoe beter onze planners zijn voorbereid om de perfecte ervaring te creëren!


 


WANNEER REIS JE?

 • Droom je van eindeloze vakantiemogelijkheden? We begrijpen het helemaal! Het enige probleem? Iedereen denkt hetzelfde, dus de hotelprijzen schieten omhoog tijdens deze data. Betekent dit dat je nooit in vakantieweekends moet reizen? Natuurlijk niet! Houd er rekening mee dat hetzelfde budget mogelijk niet zo hoog gaat als tijdens een niet-vakantieweekend.

 • Als je je reis kunt plannen in een weekend dat geen vakantie is, kan het zijn dat je om een ​​aantal redenen een leukere ervaring hebt. Op feestdagen, de voorjaarsvakantie en verlengde weekends zijn de reistijden over het algemeen drukker, wat leidt tot files, hoge prijzen voor hotels en problemen die niet zo vaak voorkomen tijdens 'populaire' weekenden. Als de vakantie jouw beste optie is om te reizen, zullen we er zijn om jou te helpen een geweldige tijd te hebben, zelfs als je met een aantal van deze problemen wordt geconfronteerd.

 • Weet je niet zeker of de datums waarop u wilt reizen een vakantieweekend zijn? Vraag het gerust aan ons deskundige team!
WELK BUDGET KIES JE?

 • Alle budgetten garanderen fantastische accommodaties bij een van onze geweldige hotel- of bed & breakfast-partners.

 • Nadat onze reisagenten een geweldige verrassingsbestemming voor je hebben uitgekozen en voor accommodatie hebben gezorgd, gebruiken ze het resterende geld voor activiteiten en restaurant(s) die passen bij jouw interesses.

 • Als het belangrijk voor jou is dat veel activiteiten bij jouw reis zijn inbegrepen, raden we jou aan een hoger budget te kiezen en ons te laten weten dat u geïnteresseerd bent in activiteiten in het invulveld "Is er nog iets dat we moeten weten?" van jouw pré-trip-enquête.

 • Houd er rekening mee dat een "hoger budget" relatief is en er van reis tot reis anders kan uitzien. De eerder besproken factoren hebben een grote invloed op de totale kosten van uw reis en kunnen het aanbod volledig veranderen.

 • Als u specifieke budgetvragen heeft over uw reis, neem dan gerust contact op. Een van onze deskundige agenten praat graag met u om na te denken over hoe u het beste kunt plannen en budgetteren.HEEFT U SPECIFIEKE INTERESSES?

 • Om ons te helpen u te leren kennen en een reis te plannen die perfect en persoonlijk aanvoelt, vinden we het geweldig als u informatie over uzelf deelt. We vragen altijd naar reisvoorkeuren + interesses, maar als je specifieke interesses, antipathieën, hobby's of voorkeuren hebt, vertel het ons dan in het invulveld"Is er nog iets dat we moeten weten?"van jouw pré-trip-enquête.

 • We zijn hier om een ​​reis voor u te plannen, dus hoe meer informatie u meedeelt, hoe beter. We streven ernaar om de best mogelijke vakantie te maken voor al onze reizigers + we houden rekening met alles wat u op uw enquête vermeldt!EXTRA BUDGET - WAT IS BELANGRIJK VOOR U?

 • Onze reisagenten gebruiken informatie uit uw pre-trip-enquête om te beslissen welke add-ons u wilt toevoegen, en ze vinden het geweldig als u hen vertelt wat voor soort extraatje u het leukst vindt.

 • Niet alle fijnproevers houden bijvoorbeeld van foodtours - sommigen proberen liever een doe-het-zelf-speurtocht naar de beste plekken in de stad en sparen dat foodtourgeld voor een comedyshow na het eten. Als je gedachten hebt over waar je je geld naartoe wilt, laat het ons weten!

 • Hoewel we niet kunnen garanderen dat deze add-ons worden opgenomen, kan het nooit kwaad om te vertellen hoe u wilt dat wij extra geld uitgeven.


142 weergaven0 opmerkingen