HOTELS

Onze reizigers verblijven uitsluitend in 4/5-sterrenhotels en/of hotels met een uniek karakter. U mag er zeker van zijn te verblijven in veilige omgevingen en wij boeken geen verblijf voor reizigers in Airbnb-accommodaties.

Indien u specifieke hotelvoorkeuren heeft, zoals een zwembad, u van trendy hotelbars houdt of u in een specifieke buurt wilt verblijven, is dat informatie die we graag willen weten. Vertel het ons tijdens het invullen van uw online enquête! Deze informatie helpt ons bij het selecteren van het perfecte hotel voor uw trip.

Welke soorten hotels boeken we?

 

We werken met verschillende hotels, we houden zowel van de kunstzinnige en stijlvolle hotels, kleine boetiek hotels, hippe & trendy hotels, small luxury hotels, maar ook resorts. De kans is klein dat we voor u een hotel boeken van een bekende hotelketen, onze focus ligt op de lokale hotel- en restauranthouder.

Wat mag je verwachten van een B&B?

Een Bed&Breakfast is een privéwoning met 4-11 kamers. Deze accommodaties zijn geweldig voor reizigers die sociaal zijn en die houden van die intieme 'familie'-ervaring! Laat ons weten dat u liever in een B&B verblijft tijdens het invullen van uw enquête en we zullen ons best doen om aan dit verzoek te voldoen.

Mag het iets speciaal zijn?

 

Als we merken dat jullie open minded zijn op vlak van locatie durven we voor jullie ook een overnachting boeken in een boomhut, een caravan, op het water, in een molen, tussen de koeien, in een voormalige kerk, in een tipi, in een luchtbel met zicht op de sterrenhemel, op een vlot, ... je kan het zo gek niet bedenken wat er in ons verrassingspakket kan zitten voor jou ;)

Trendy

01

Deze hotels kunnen voorkomen in alle belevingen.

02

Uniek karakter

Deze hotels komen eerder voor in de duurdere belevingen.

03

Kidshotels

Deze hotels kunnen voorkomen in alle belevingen, wij gaan op zoek naar hèt hotel dat past bij de wensen van u en de kids!

04

Resorts

Deze hotels komen eerder voor in de gemiddelde en duurdere belevingen. In onze database hebben we zowel resorts voor adults only als resorts voor families.

Luxe

05

Deze hotels komen voor in de duurdere belevingen

06

Over the top

Een combinatie van luxueuze kamer/locatie, exclusieve activiteiten, culinaire sterrenervaringen en uitmuntende service zorgen samen voor een onvergetelijke ervaring. Enkel mogelijk bij de beleving 'The sky is the limit'.