ACTIVITEITEN

Nadat we de bestemming bepaald hebben, samen met de boeking van het hotel gaan we over tot de samenstelling van uw activiteiten en culinaire ervaringen. De keuze die wij voor u maken hangt sterk af van het type reis dat u wenst te maken en waar uw focus ligt.

Activiteiten die mogelijk kunnen voorkomen in uw programma kan u hieronder terugvinden.

Indien u bepaalde voorkeuren aanduidt in uw enquête of indien u bepaalde wensen heeft, en we merken dat dit onhaalbaar is met de gekozen beleving (budget), nemen we met u contact op en laat ik u weten welke meerprijs nodig is om die unieke beleving toch waar te maken. U kan vervolgens vrij beslissen of u de meerprijs al dan niet wenst te spenderen.

Cultuur

01

Deze activiteit kan voorkomen in alle belevingen, indien dit niets voor u is, laat dit duidelijk weten in uw online enquête!

02

Gastronomie

Deze activiteit komt vooral voor in de duurdere belevingen, waar er een beleving is in een sterrenrestaurant. Hoewel we sterk achter onze horecazaken staan die magie tovert op uw bord bij al de belevingen die we aanbieden.

03

Sport

Beweging komt voor in elke beleving, de intensiviteit en niveau kan tijdens uw trip zelf bepaald worden.

04

Wellness

Deze activiteit komt eerder voor in een duurdere beleving (all the way bij beleving 'verwenner').

Exclusiviteit

05

Indien u exclusieve activiteiten verwachten raden we sterk aan om de beleving 'Bon vivant' of 'The sky is the limit' te kiezen. 

06

Over the top

Een combi van extreme activiteiten en exclusieve ervaringen zijn enkel mogelijk bij 'The sky is the limit'.