Ontdekker met kids

Een gezin met 2 kids van 13 en 15 jaar, jullie voorkeur ging vooral uit naar rustige vakantie waar jullie de vrijheid willen om de omgeving zelf verder nog te ontdekken. Je gaf aan dat de zoon fan is van treinen en de dochter van dieren. Genieten van de rust en elkaar, samen met een lekker diner kunnen jullie sterk appreciëren. Met deze info gingen we aan de slag…

Landelijk Vlaanderen

Jullie hadden gepland om aan te komen in de vroege avond, jullie kunnen daardoor nog rustig genieten van de natuuromgeving die we voor jullie uitgekozen hebben. Het hotel ligt aan de rand van een natuurreservaat, een hotel voor rustzoekers, families, natuurliefhebbers en ontbijtfanatici. Jullie overnachten in een familiekamer waar duurzaamheid duidelijk geen loos begrip is, maar een leidend principe. ’s Avonds kunnen jullie in het restaurant rechtover het hotel dineren, of in een van de 2 andere restaurants die we jullie aanraden in de gepersonaliseerde reisgids. Op die manier hebben jullie geen keuzestress en kan er snel beslist worden waar jullie de eerste avond dineren.

Belevingstocht

’s Morgens genieten jullie eerst van een lekker gezond ontbijt in het hotel, jullie host zal eveneens een lekker pakket klaarmaken als tussendoortje om mee te nemen naar jullie activiteit van vandaag. Jullie gaan namelijk een belevingstocht maken in de prachtige natuur. Deze uitgestippelde GPS natuurwandelroute zal jullie begeleiden door de prachtige natuur, met verschillende stops waaronder een stop bij een bakkersmolen waar je met een stoomtrein een ritje kan maken rond de molen. Een moment dat jouw zoon niet snel zal vergeten! Deze wandeling kunnen jullie volledig op eigen ritme beleven, we stellen zowel een lange als een korte wandelroute voor. ’s Avonds hebben we voor jullie een culinair diner op de planning staan in een kasteel, waar eveneens de kids verwend worden met een kindermenu.

Extra verrassing

Zondag kunnen jullie rustig ontwaken en opnieuw genieten van een lekker uitgebreid ontbijt. Doordat wij nog budget ter beschikking hadden voor jullie hebben we nog een extra activiteit toegevoegd aan jullie programma, vandaag gaan jullie namelijk een ritje maken met de fiets op de spoorweg, inderdaad spoorfietsen. Jullie fietsen 5km naar een militair vliegveld waarbij jullie tussen het groen fietsen langsheen historische bunkers, met wat geluk komen jullie wel een ree tegen of worden jullie vergezeld van vlinders die de spoorfiets gebruiken als rustplaats. Genieten en plezier gegarandeerd! Eenmaal aangekomen op het militair vliegveld genieten jullie van een picknick op de voorziene picknickwijde, deze picknickmand werd voor jullie samengesteld met enkel lokale producten. Tijdens de picknick hebben jullie een mooi zicht op het vliegveld, waar tijdens het weekend nog actief gevlogen wordt. Na deze uitgebreide pauze keren jullie per spoorfiets terug naar het vertrekpunt. Jullie kunnen de rest van jullie namiddag nog naar wens invullen, op jullie gepersonaliseerde reisgids hebben we een familiesauna gezet als tip, waar jullie rustig kunnen genieten met een cocktail in de hand aan het buitenzwembad.

Kom meer te weten over onze projecten

Budgetgids
Veelgestelde vragen
GO FOR IT!
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1