Ontdekker

Uit de online enquête kwam sterk naar voor dat jullie een vakantie willen met cultuur in een stad waar veel te beleven valt, maar liefst niet Antwerpen of Gent. Jullie gaven eveneens aan dat jullie houden van kunst en architectuur.

Goed bewaard geheim

Het hotel dat we voor jullie uitgekozen hebben is een verborgen paradijs van rust midden in de stad. Vintage, design, planten, uniek, hip en trendy zijn enkele hashtags die je zal gebruiken bij het instagrammen van deze locatie. Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen door de host die jullie de komende 2 dagen zal verwennen. Het hotel is zorgvuldig uitgekozen op basis van jullie wensen en voorkeuren. Doordat jullie een passie hebben voor kunst en cultuur, dienden we niet lang te twijfelen om dit hotel in combinatie met deze culturele omgeving te matchen met jullie. Ook wij verwelkomen jullie persoonlijk op een originele en lekkere manier.

Culinaire kunst

Doordat jullie pas vrijdagavond kunnen arriveren hebben we het diner meteen de eerste avond voor jullie ingepland, zo hoeven jullie niet nog op zoek te gaan en kan jullie vakantie meteen starten. De eerste avond hebben we een diner gereserveerd op een unieke locatie, namelijk in een kunstgalerij dichtbij het hotel. Het menu waarvan jullie zullen kunnen genieten werd samengesteld door de chefkok op basis van jullie wensen. De gerechten die hij voor jullie kiest staat ook effectief op hun menukaart, zo ben je zeker dat je zal genieten van seizoensgebonden producten.

Cultuur van de bovenste plank

De volgende ochtend worden jullie verwend door de host van het hotel, het ontbijt waarvan jullie gaan genieten is samengesteld uit lokale producten die u gaan verrassen in hun eenvoud. Vervolgens hebben we voor jullie een stadswandeling uitgestippeld waarbij jullie hippe koffiebars gaan ontdekken, unieke kunstgalerijen, theaters en mooie groene longen middenin een bruisend stadsleven. Tijdens jullie route ontdekken jullie een prachtig kunstcentrum, opgetrokken in adembenemende art-decostijl, waar dagelijks de dialoog aangegaan wordt met Oosterse culturen. Jullie toegangsticket lag klaar bij aankomst in jullie hotel en is digitaal terug te vinden in jullie ‘reisdagboek’. De verdere indeling van jullie dag kunnen jullie zelf samenstellen door de gepersonaliseerde gids die wij voor jullie uitgewerkt hebben. Tijdens deze freetime kunnen jullie gebruik maken van twee stadsfietsen die voor jullie klaar staan aan het hotel. Deze fietsen worden 2 dagen voor jullie ter beschikking gesteld. ’s Avonds staat er nog een extra verrassing op de planning, daar we nog budget over hadden na het samenstellen van jullie programma. Jullie zullen namelijk kunnen genieten van een klassiek concert, gebracht door jonge muzikale wereldtalenten.

Klein geluksken

Zondagochtend kunnen jullie uitslapen en rustig wakker worden, jullie worden vervolgens verwacht in een hippe ontbijtbar waar jullie kunnen genieten van een gezonde en uitgebreide brunch met lokale producten. Op het einde van jullie trip staat er nog een bijkomende verrassing op jullie te wachten aan het hotel en ook daar stopt het niet. Eenmaal jullie thuis zijn, is er nog een ‘klein geluksken’ onderweg 😊

Kom meer te weten over onze projecten

Budgetgids
Veelgestelde vragen
GO FOR IT!
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1