Genieter

2 foodies die houden van actie in hun leven, maar vooral een passie hebben voor lekker dineren en fotografie. Doordat beide vriendinnen uit 2 uithoeken wonen van het land zochten we een locatie waar ze elkaar middenin ontmoeten om te starten aan hun verrassingsavontuur.

Overnachten in een museum

Bij aankomst worden jullie warm onthaald door Delphine, terwijl de bagage naar jullie kamer gebracht wordt, werd er alvast een plaatsje voor jullie gereserveerd op het terras, met een prachtig zicht over de tuin. Op die manier willen wij jullie alvast welkom heten op deze prachtige locatie, hoe we dit doen ontdekken jullie ter plaatse… Doordat jullie vroeg aankomen op vrijdag hebben we jullie activiteit meteen de eerste dag gepland waarbij jullie de omgeving verder kunnen ontdekken. De fietsroute die we voor jullie uitgestippeld hebben brengt jullie langs wijngaarden, een tiental wijndomeinen en waarbij jullie vooral zullen kunnen genieten van het prachtige landschap. Vergeet zeker jullie camera niet, we hebben ervoor gezorgd dat jullie enkele prachtige locaties zullen ontdekken die jullie willen vasthouden op beeld. Jullie zullen bij de wijndomeinen verwelkomd worden door enthousiaste wijnboeren die vol trots over hun wijnranking vertellen en over de unieke bodem waar hun wijn zijn smaak grotendeels aan te danken heeft. Jullie gepersonaliseerde reisgids vertelt jullie nog enkele bijkomende pitstops die jullie kunnen maken voor een lekkere lunch of vieruurtje.

Adrenaline? Geen probleem!

Na een uitgebreid gezond ontbijt is het tijd voor wat adrenaline! Doordat jullie van actie houden hebben we een activiteit ingepland waarbij jullie zullen genieten van snelheid, water en hoogte. Vlieg als een vogel, duik als een dolfijn, tijd om te flyboarden! Voel de vrijheid, maar vooral de kick die je zal willen blijven voelen! Na deze fantastische ervaring worden jullie begeleid naar jullie tafel aan het water, waar jullie kunnen genieten van een lekkere snack. Na de middag kunnen jullie het programma zelf inplannen naar wens, neem er zeker onze reisgids bij die we voor jullie samengesteld hebben, er staan namelijk enkele leuke locaties in om te shoppen of gewoon om te chillen.

Een unieke culinaire ervaring

Denk niet aan een gewoon 5-gangendiner aan een mooi gedekte tafel met kreukvrij tafellinnen, porselein servies en zilveren bestek, maar denk aan een 6 meter lange tafel die tijdens een verzorgd diner 6 keer van restaurant naar keuken rolt. De tafel ondergaat voor elke gang een volledige metamorfose, geïnspireerd door de streek waar jullie verblijven en waar de streekproducten duidelijk naar voor komen. Een unieke culinaire ervaring van de bovenvenster plank! Nadien graag nog een stapje zetten? Via de link ‘move the hips’ in jullie reisgids hebben we 3 leuke locaties voor jullie uitgekozen die alle 3 een voor een uniek zijn in hun concept. Ontdek je ze graag alle 3? Geen probleem want zondagmorgen dienen jullie niet vroeg uit te checken, wij hebben ervoor gezorgd dat jullie een late check-out hebben. Geniet ervan dames!

Kom meer te weten over onze projecten

Budgetgids
Veelgestelde vragen
GO FOR IT!
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1