Belever

Uit de enquête kwam duidelijk naar voor dat de man een passie heeft voor oldtimers en de vrouw graag de natuur ontdekt. Beiden houden jullie van koken en zijn steeds op zoek naar vernieuwing. Er zijn enkele prachtige locaties in België om een mooie tour te maken met een oldtimer en waar er culinaire hoogstandjes uit onverwachte hoeken kunnen ervaren worden. Wij hebben alvast een leuk programma voor hen ontworpen.

Logeren in een schuur

Bij aankomst worden jullie verwelkomt door de host van jullie B&B, een authentiek gerestaureerde hoeve gelegen op een unieke locatie. De natuur en de stilte zijn er overweldigend. De B&B ligt op een netwerk van fiets- en wandelknooppunten en is een uitstekende uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten in deze prachtige omgeving. Op amper 20 minuten rijden, waai je uit aan de Belgische én de Nederlandse kust en maak je een wandeling in de duinen.

Back to the nineties

Geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten zoals verse kazen en yoghurt van de hoeve, artisanaal bereide boerenhesp en confituren bereid door hun eigen oma. Vervolgens kruipen jullie zelf achter het stuur van een exclusieve, high class oldtimer waarmee jullie het landschap gaan verkennen, specifieke attributen worden voorzien die handig kunnen zijn tijdens de tour en wij hebben alvast een playlist voor jullie samengesteld die jullie volledig in de sfeer gaan brengen. Terwijl jullie genieten van de tour worden er enkele lokale producten klaar gezet voor jullie die jullie kunnen ontdekken bij verschillende stops.

Culinair Vlaams

’s Avonds sluiten jullie de dag af met een lekker Vlaams culinair diner. Doordat we nog wat budget over hadden, hebben we gekozen voor een culinair hoogstandje uit de streek. Jullie kunnen genieten van een 4-gangendiner waarbij jullie steeds kunnen genieten uit 2 gerechten per gang. De kok is op de hoogte van mevrouw haar voedselallergieën, waardoor er geen gerechten geserveerd worden die eventueel gevaar met zich kunnen meebrengen.

Beleef de omgeving

Op de laatste dag van jullie belevingstrip staat er nog een prachtige fietstocht op het programma waarbij je overspoeld zult worden door leuke verrassingen. Jullie zwerven langs kleine kerkdorpen, die verscholen liggen in een landschap dat je kippenvel bezorgt. Een van de stops die ik jullie alvast kan vertellen is een bezoek aan een heuse wijngaard waar heerlijke wijnen gemaakt worden op een duurzame manier. Geloof ons, na deze tour zullen jullie geen honger hebben voor de rest van de dag 😉

Kom meer te weten over onze projecten

Budgetgids
Veelgestelde vragen
GO FOR IT!
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1